Kombinera 3 högst moderna skönhetsbehandlingar, ALLT i ETT!


Plasma
Högeffektiv, non-invasiv ”lifting” process med direkta extraordinära resultat helt utan kirurgi eller fillers. Plasma är det mest innovativa alternativet och komplement till Plastikkirurgi. Idealiskt för Ögonlockslyft, minimera fina linjer, ”kråkfötter”, ”rökrynkor” runt mun, acne ärr, hudbristningar etc. 
Genom Plasma impulserna stimuleras hudens egna cellförnyelse och produktion av bindväv, fibroblaster. Slutresultat syns efter 3 månader, det är så länge processen pågår i huden och återbesök kan behövas.

*Tillsammans med din terapeut skapar ni en ”anti age” plan, LCN Facial Care effektiva produkter för hemvård och även om en needling kur skall läggas till.

Microneedling
Needling och Plasma tillsammans för ett optimalt huduppstramande resultat! 

Microneedling är en invasiv skönhetsbehandling som möjliggör att större aktiva ingredienser kan komma ner djupare i hudlagren, behandling för olika hudproblem såsom stora porer, oren hud, fina linjer, pigmenteringar etc. 
Skapar en naturlig reaktion i huden och bidrar till en mer mjukgjord, fuktbevarande och elastisk hud. Föryngring och förbättring av hudens egna naturliga kondition. Piggt & Fräscht resultat, glowing! Needling kan utföras 14 dagar efter en Plasma behandling.

Scalp Pigmentation
Nå ut till en ny kundgrupp som lider av håravfall. Ger ”optiskt” fylligare hår, ett intryck av att din kund har tjockare hårstrån. PMU Scalp Pigmentation är en effektiv metod som behandlar synlig hårbotten på kvinnor och mäns skalp, alltifrån fläckvist håravfall, Alopecia, till ”rakad” look och ärrbildningar. Idealiskt för de som har tunn och gles hårtillväxt, som inte önskar utföra en hårtransplantation. Kräver inga kirurgiska ingrepp och ger ett direkt synligt resultat redan efter första behandlingen! 

Genom specialistkunskap, 20 fina sterila engångsnålar och en speciell teknik/punkter transporteras pigment ner i hårbotten. Naturligt resultat med pigment som matchar en naturlig skuggning.
Kan dock krävas fler återbesök beroendes på kundens problematik och att pigment bleknar över tid.

*Som extra bonus kan även denna apparatur och dess nålar användas för PMU Permanent make up, idealisk för att exempelvis tatuera läppar och eyeliner.