Bio Glass Gel 100ml

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 21361

Den nya BIO GLASS Gel från LCN överträffar alla förväntningar. 100% syre fri gele med bioaktiva ingredienser är inte bara en bindnings och skulpterings gele utan den förbättrar nagelns struktur.

LCN BIO Glass Gel är en 100% syrafri gel tillverkad av biokeramiskt material med nagelbyggande ingredienser. Bio-Glass innehåller endast ingriedenser som accepteras av människokroppen. Som ett resultat kan kroppsreaktionen av spänningsskyddande, dvs inkapsling och avstötning av en främmande kropp, undvikas. Bio-Glass skapar en naturlig bindning med den naturliga nageln. På grund av den speciella oorganiska kompositionen avvisas inte Bio-Glass av kroppen utan stöder utvecklingen av ny vävnad. Speciellt förbättras vidhäftningen till den naturliga nageln. Bio-Glass fungerar också som bärare för bioaktiva depotsubstanser. Lämplig för alla nageltyper, särskilt känsliga naglar. Med vidhäftnings- och uppbyggnadsegenskaper.

Produktdetaljer "Bio Glass Gel"
Finns i två färger:
  • milky white
  • nude
Modelleringsegenskaper:
  • lätt flytande konsistens
Aktiva ingredienser möjliggör nagelskada. Tilldelades dermatest "mycket bra". Högt biokompatibilitet
Ingredienser: Det speciella aktiva ingredienskomplexet av bioglas, L-cystein och kitosan stöder nageln i regenerering och kan synligt förbättra nagelstrukturen. L-cystein är en aminosyra och som protein den viktigaste byggstenen för keratin. Denna aktiva ingrediens är avgörande för en sund nageltillväxt. Chitosan är en biopolymer tillverkad av naturligt förekommande polyaminosackarider och har visat sig ha antibakteriella och fungicida effekter.
Den aktiva ingrediensen är därför särskilt lämplig för skadade naglar såväl som mikroskador på nagelfallen och på nagelbädden,
som orsakas av felaktig filning och fräsning.

Pris efter inloggning

*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.