Wrinkle Remove Expert

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 90544

Wrinkle Remove Expert för en mjuk, len och vacker hud.
Rynkborttagaren stramar upp huden på baksidan av händerna, nacken, axlarna och baksidan av överarmarna. Det ergonomiskt utformade massagehuvudet ger bättre absorption av aktiva ingredienser i huden, tillsammans med ultraljud och galvanic. Munstycket är speciellt utformat för händer, har tre olika vibrationsfrekvenser och ljusbehandling. Perfekt komplementet till manikyr och wellnes behandlingar.

3 Nivåer - Trippel Effekt

Nivå 1 - Blått ljus
Vibrationsfrekvens 6200/min. Blått ljus främjar protein och kollagensyntes. Din hud kommer att kännas fastare och porer raffinerad. Bra för fet och känslig hud.

Nivå 2 - Grönt ljus
Vibrationsfrekvens 9500/min Magnetvärmebehandling 45°C + -5°. Förbättrar syreupptaget av cellerna och främjar hudens mikrocirkulation. Den har en lugnande och balanserad effekt på huden 

Nivå 3 - Rött ljus
Vibrationsfrekvens 12500/min. Magnetvärmebehandling 45°C + -5°. Ökar cellens vitalitet, accelererar blodflödet och främjar tillväxten av fibroblaster och kollagen. Har en utjämning och uppstramande effekt. Dessutom kan det röda ljuset användas på hud för att uppnå blekning av ärr.


Användning:

Applicera en LCN-kräm eller serum på huden (hand, nacke, axlar eller baksida i överarmarna). Välj mellan de tre nivåerna se till att du har hudkontakt under behandlingen. Flytta enheten upp och ner med lätt tryck. Om vibrationen stannar, öka mängden fukt gennom att aplicera mer kräm på huden. Din hud kommer att kännas fastare och porer raffinerad. Perfekt för oljig och känslig hud.

Mått: W: 91 mm, H: 110 mm, T: 48 mm.Ladda  två timmar antingen via USB-port eller kabel.

Pris efter inloggning

*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.