Protecting Hand Cream 50 ml

(0) Var först med att recensera denna produkt

Artikel nr.: 92770

En rik,handkräm för känslig hud långvarig vård av torr och sträv hud. Sheasmör och hampfröolja lipiderar huden, medan den aktiva ingrediensformeln med D-panthenol och kamomillblomextrakt lugnar den känsliga huden, återfuktar den och ökar dess fuktbindande förmåga för mer elasticitet och spänst. Det ger huden mjukhet och förhindrar uttorkning och sprickbildning. För en mycket speciell vårdupplevelse.
Fördelar:
- känslig hud
- vårdande
- återfuktande,
- mot sprucken hud
Doftnoter: En tropisk doft av exotisk ananas doppad i söt, krämig vanilj.
Aktiva ingredienser:
Sheasmör (ekologiskt)
- Ger huden intensiv fukt, gör den öm och mjuk, har en lugnande effekt på huden och lindrar klåda. Tack vare sin gynnsamma fettsyrasammansättning och höga andel av provitamin A och vitamin E ger den näring till huden och skyddar den från att torka ut utan att lämna en fet hinna. Den är lätt antiinflammatorisk och passar alla hudtyper.
Kamomillblomextrakt
- Lugnande, svampdödande, anti-klåda.
D-Panthenol
– Provitamin B5 har en fuktbevarande, antiinflammatorisk, regenerativ och sårläkande effekt, ökar hudens förmåga att behålla fukt, har en antiinflammatorisk och anti-kliande effekt.
Hampafröolja
- Oljan är särskilt rik på a-linolensyra, som har regenererande och cellförnyande egenskaper. Den absorberas väl och lämnar huden extremt len ​​och mjuk.
Macadamianötolja
- Anses som en utmärkt olja för torr, sprucken och känslig hud eftersom dess fettsyrasammansättning liknar den hos mänsklig talg. Den har en extremt hudutjämnande, mjukgörande och regenererande effekt.
Hyaluronsyra Na salt 1,5-1,8 miljoner dalton
- återfuktande.
Urea
– Penetrerar huden, binder vatten och reglerar därmed hudens fuktbalans. Urea har fuktgivande och anti-kliande egenskaper
Vitamin E
- Naturlig antioxidant skyddar hudceller från fria radikaler, förbättrar hudens elasticitet. Det är en effektiv fuktkräm.

Pris efter inloggning

*

Leveransklar, leveranstid ca 1-3 arbetsdagar

Omdömen släpps efter granskning.
Skriv omdöme
Captcha

Mata in sifferföljden i följande textfält

De fält som markerats med en * är obligatoriska fält.